Aflevering van uw bestelling

Leveringstermijn

Alle artikelen in onze shop worden met de hand gemaakt. Hierdoor duurt het langer voor een artikel kan worden verzonden. Na ontvangst van de betaling gaat uw bestelde artikel zo snel mogelijk in productie. Gelieve hierbij rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken, afhankelijk van het bestelde artikel. Eens uw bestelling klaar wordt deze verstuurd in een pakket via Bpost. 

Momenteel verzenden wij enkel alle nationale zendingen binnen België en internationale zendingen naar Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. 

Leveringstermijnen België

BPost  2 à 3 werkdagen

Leveringstermijn Nederland

Bpost - DHL 3 à 4 werkdagen

 

Tarieven

Belgie : 7 €; Nederland:10 €; Luxemburg 10 €; Frankrijk 12,50 €; Duitsland 11 €
Het pakket is volledig verzekerd tijdens het transport, tegen beschadigingen of verlies.Deze kosten blijven te betalen zelfs indien u de bestelling geheel of gedeeltelijk terugstuurt.

De verpakking en verzending van uw bestelling

U ontvangt juweel in een doorzichtig zakje voorzien van een veiligheidszegel. Hierdoor kunt u het artikel inspecteren zonder de veiligheidszegel te verbreken. 

Alle bestellingen worden als pakket verzonden.  We verzenden onze producten in neutrale dozen, zonder logo's.

U kan het pakket afhalen in onze winkel, via afhaalpunt, pakjesautomaat of bij u thuis laten leveren. 

Mogelijke problemen met de aflevering

Uw zending is te laat

Als uw bestelling in uw account de status ‘verzonden’ heeft maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet de transporteur enkele dagen langer over de bezorging van een bestelling (weersomstandigheden ed ...). Heeft u uw bestelling een week nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met ons. 

Levertijd verstreken, artikel nog niet verzonden

De voorraadstatus op de productpagina is indicatief. Het kan voorkomen dat een bestelling niet verzonden is ondanks dat de aangegeven levertijd verstreken is. In dat geval brengen we u zoveel mogelijk via een e-mail op de hoogte van deze vertraging. Mocht u 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd uw artikel nog niet ontvangen hebben dan kunt u contact opnemen met ons.

Weigering van uw pakket

U kunt een bestelling weigeren om welke reden dan ook. Op het moment dat wij het pakket terugontvangen, nemen wij contact met u op om de reden van uw weigering te vragen en om eventueel betaalde bedragen terug te storten. De transportkosten worden niet terugbetaald.

Voor verdere info verwijzen wij U naar de algemene voorwaarden.

Algemene verkoopsvoorwaarden .
Door een bestelling bij juwelier Handmade te plaatsen accepteert u deze algemene voorwaarden.

1. Contactgegevens

Juwelier Handmade

Eenmanszaak 

Kortrijkstraat 50

8560 Wevelgem

West-vlaanderen

België


Tel 0032 474 82 79 71
E-mail: handmade@proximus.be
B.T.W nr : BE 0526 725 044

2. Productinformatie en prijzen

Juweliers Handmade kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn. Al onze prijzen zijn in Euro's en inclusief BTW. Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen, modellen, types, maten, kleuren enz . Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt bij de vermelding, houden wij ons het recht voor de artikelen niet te leveren .U ontvangt in dit geval een bericht en de juiste informatie. Aanbiedingen zijn niet te combineren met kortingen . Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle getoonde prijzen zijn indicatief en NIET bindend. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

3. Bevestiging

Als u uw emailadres correct heeft ingevuld, ontvangt u na uw bestelling per omgaande een e-mail als bevestiging van uw bestelling. Hierin staat duidelijk aangegeven wat u besteld heeft en de verzendingskosten.
Al uw vragen via e-mail worden uiterlijk binnen de twee werkdagen beantwoord.
( Met uitzondering van verlofperiodes )

4. Levertermijn en voorraad

Leveringen in België
Alle betalingen gebeuren via het Mollie betaalsysteem waardoor u de keuze hebt tussen verschillende betaalmogelijkheden.  Uw bestelling wordt geleverd via de door u gekozen leveringsmethode. Mocht een product niet op voorraad zijn dan krijgt u van ons een E-mail met de levertijd.

Afwijkingen in kleur-, type-, tekst- en/of prijswijzigingen voorbehouden. De aangeboden goederen en/of diensten worden duidelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld ( indien mogelijk) en/of beschreven en zo volledig als de redelijkheid vereist en waarbij het commerciële oogmerk duidelijk moet blijken. 

5. Betaling & Verzendkosten

De verzendkosten zijn altijd ten uwen laste .
Betaling moet altijd vooraf gebeuren en op onze bankrekening staan voor we de goederen opsturen.
Belgisch rekeningnummer KBC: BE 05 7360 4763 7875
Het risico in geval van verlies of beschadiging van de verkochte goederen,tijdens het transport, is volledig ten laste van de koper.Ook wanneer de goederen niet aangenomen worden ,wanneer aangeboden door de verkoper.

6. Leveringen buiten België ( binnen de EU ! )

Leveringen naar bestemmingen buiten België ( binnen de EU ) geschieden alleen onder vooruitbetaling

IBAN : KBC: BE 05 7360 4763 7875
BIC : KREDBEBB

Als het bedrag op onze bankrekening staat, versturen wij via Bpost of DHL partner uw bestelde artikel(en).
In de regel zal binnen 3 à 4 werkdagen het bestelde product bij u worden aangeboden

7. Annuleren, Weigeren, Herroepingsrecht ( Retour )

Koopt u iets via internet, dan heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen .
In die tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden terugsturen. U dient dit aan ons te laten weten binnen de 14 dagen na ontvangst van uw pakket via email aan handmade@proximus.be. Bij annuleren of weigeren van je bestelling worden de verzendingskosten in rekening gebracht , het resterende bedrag wordt dan terug gestort . (voor tarieven zie Bpost-- nationaal of internationaal ) Ook dient u zelf de verzendkosten van de retourzending(aangetekend verzekerd) te betalen. De periode van 14 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde ontvangt. Voor artikelen waarvan de verzegeling is verbroken, geldt dit retourrecht niet. In uw pakket zit een retourformulier dat u dient te gebruiken om het artikel terug te sturen. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper. 

Door ons onjuist verzonden artikelen, incomplete zendingen en andere afwijkingen van uw opdracht dient u binnen 7 werkdagen na ontvangst per e-mail te melden. Geef duidelijk aan wat er mis is, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en zullen duidelijk aangeven hoe we dit zullen oplossen. Indien de oorzaak bij ons ligt, zullen wij de verzendkosten voor onze rekening nemen.
Wij zullen, behoudens wettelijke verplichtingen, géén artikelen terugnemen die gebruikt of gedragen zijn. Bewaar de originele verpakking van de artikelen, verwijder geen labels en zorg voor een goede verpakking bij een eventuele retourzending.Indien u in aanmerking komt voor terugbetaling, vindt dat uiterlijk binnen 14 dagen plaats indien de retourzending ondertussen door ons is ontvangen. 
Juwelier Handmade betaalt u uw eigen (retour) verzendingkosten enkel terug indien u niet het artikel ontving dat u bestelde of indien het artikel beschadigd bij u aankwam. Juwelier Handmade kan geretourneerde artikelen weigeren of niet terugbetalen wanneer de verpakking geopend werd of wanneer de producten door de klant beschadigd werden.


Een al verzonden bestelling annuleren.
U dient te wachten tot het artikel bij u aan komt en dan conform de geldende regels voor "retourzendingen" ons het artikel terug te sturen. Juwelier Handmade betaalt u dan zo snel mogelijk het oorspronkelijke factuurbedrag( vermindert met de kosten van betaling met credit card en de effectieve portkosten) terug.

8. 
Artikelen die op aanvraag van de klant moeten gegraveerd worden, ringen die ingekort moeten worden of armbanden en  die reeds ingekort of verlengd werden, worden niet geruild of terug genomen. Het herroepingsrecht geldt niet voor artikelen die volgens uw specifieke wensen zijn vervaardigd. 

9. Wettelijk

Alle producten die op www.webshop.handmadejuwelen.be worden aangeboden zijn legaal conform de Belgische wetgeving. Buitenlandse klanten dienen steeds de wetten in hun eigen land te consulteren indien zij twijfelen aan de legaliteit van hun aankoop in eigen land.
Juwelier Handmade kan in géén geval aansprakelijk gesteld worden indien de door ons aangeboden artikelen op een verkeerde of onverantwoorde manier gebruikt werden door de koper, evenmin bij materiële of lichamelijke schade aan derden veroorzaakt door verkeerd en/of onwettig gebruik van de artikelen op deze site.

Privacy (conform GDPR)

Wie zijn wij :  Juwelier Handmade
Adres : Kortrijkstraat 50, 8560 Wevelgem
Telefoon: 0474/82 79 71
E-mail: handmade@proximus.be
Onderneming: BTW BE 0526  725 044

Door de toegang tot en het gebruik van de website of webshop verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Intellectuele eigendomsrechten
De inhoud van de site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Juwelier Handmade of rechthoudende derden.

Beperking van aansprakelijkheid
De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd. 

Juwelier Handmade levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal Juwelier Handmade de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.
Juwelier Handmade kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.
Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Juwelier Handmade geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website. 
Juwelier Handmade kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan. 
Juwelier Handmade verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken.
Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Kortrijk bevoegd.

Privacybeleid

Juwelier Handmade verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij Hans Demeyere op handmade@proximus.be

Verwerkingsdoeleinden
Juwelier Handmade verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit, profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame) 

Rechtsgrond(en) van de verwerking 
Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. (a) toestemming, (b) noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst, (c) noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting, (f) noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen, van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.

Overmaken aan derden
Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere partijen zoals bv. Google voor Google Analytics. Juwelier Handmade garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens. 

Bewaarperiode
De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding). 

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens – Autoriteit Persoonsgegevens
De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (e) of (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.
Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap. 
Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:
-              zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of 
-              een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: handmade@proximus.be

Direct marketing
De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. 

Klacht
De klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

Het gebruik van “cookies”.

Tijdens een bezoek aan de site kunnen 'cookies' op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u een website raadpleegt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren. 

 ‘First party cookies’ zijn technische cookies die gebruikt worden door de bezochte site zelf en die tot doel hebben de site optimaal te laten functioneren. Voorbeeld: instellingen die de gebruiker bij de vorige bezoeken aan de site heeft gedaan, of nog : een vooraf ingevuld formulier met data dat de gebruiker tijdens vorige bezoeken heeft gedaan. 
‘Third Party cookies’ zijn cookies die niet afkomstig zijn van de website zelf, maar wel van derden, bijvoorbeeld een aanwezige marketing of advertentieplug-in. Bijvoorbeeld cookies van Facebook of Google Analytics. Voor dergelijke cookies moet de bezoeker van de site eerst toestemming geven – dit kan gebeuren via een balk onderaan of bovenaan de website, met verwijzing naar deze policy, die het verder surfen op de website echter niet verhindert.

U kan uw internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van uw harde schijf worden verwijderd.  Dit kan u doen via de instellingen van uw browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken. 

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Google analytics 

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

 

Aflevering van uw bestelling

Leveringstermijn

Alle artikelen in onze shop worden met de hand gemaakt. Hierdoor duurt het langer voor een artikel kan worden verzonden. Na ontvangst van de betaling gaat uw bestelde artikel zo snel mogelijk in productie. Gelieve hierbij rekening te houden met een levertijd van 1 tot 4 weken, afhankelijk van het bestelde artikel. Eens uw bestelling klaar wordt deze verstuurd in een pakket via Bpost. 

Momenteel verzenden wij enkel alle nationale zendingen binnen België en internationale zendingen naar Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. 

Leveringstermijnen België

BPost  2 à 3 werkdagen

Leveringstermijn Nederland

Bpost - DHL 3 à 4 werkdagen

 

Tarieven

Belgie : 7 €; Nederland:10 €; Luxemburg 10 €; Frankrijk 12,50 €; Duitsland 11 €
Het pakket is volledig verzekerd tijdens het transport, tegen beschadigingen of verlies.Deze kosten blijven te betalen zelfs indien u de bestelling geheel of gedeeltelijk terugstuurt.

De verpakking en verzending van uw bestelling

U ontvangt juweel in een doorzichtig zakje voorzien van een veiligheidszegel. Hierdoor kunt u het artikel inspecteren zonder de veiligheidszegel te verbreken. 

Alle bestellingen worden als pakket verzonden.  We verzenden onze producten in neutrale dozen, zonder logo's.

U kan het pakket afhalen in onze winkel, via afhaalpunt, pakjesautomaat of bij u thuis laten leveren. 

Mogelijke problemen met de aflevering

Uw zending is te laat

Als uw bestelling in uw account de status ‘verzonden’ heeft maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet de transporteur enkele dagen langer over de bezorging van een bestelling (weersomstandigheden ed ...). Heeft u uw bestelling een week nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met ons. 

Levertijd verstreken, artikel nog niet verzonden

De voorraadstatus op de productpagina is indicatief. Het kan voorkomen dat een bestelling niet verzonden is ondanks dat de aangegeven levertijd verstreken is. In dat geval brengen we u zoveel mogelijk via een e-mail op de hoogte van deze vertraging. Mocht u 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd uw artikel nog niet ontvangen hebben dan kunt u contact opnemen met ons.

Weigering van uw pakket

U kunt een bestelling weigeren om welke reden dan ook. Op het moment dat wij het pakket terugontvangen, nemen wij contact met u op om de reden van uw weigering te vragen en om eventueel betaalde bedragen terug te storten. De transportkosten worden niet terugbetaald.

Voor verdere info verwijzen wij U naar de algemene voorwaarden.

Algemene verkoopsvoorwaarden .
Door een bestelling bij juwelier Handmade te plaatsen accepteert u deze algemene voorwaarden.

1. Contactgegevens

Juwelier Handmade

Eenmanszaak 

Kortrijkstraat 50

8560 Wevelgem

West-vlaanderen

België


Tel 0032 474 82 79 71
E-mail: handmade@proximus.be
B.T.W nr : BE 0526 725 044

2. Productinformatie en prijzen

Juweliers Handmade kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn. Al onze prijzen zijn in Euro's en inclusief BTW. Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen, modellen, types, maten, kleuren enz . Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt bij de vermelding, houden wij ons het recht voor de artikelen niet te leveren .U ontvangt in dit geval een bericht en de juiste informatie. Aanbiedingen zijn niet te combineren met kortingen . Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle getoonde prijzen zijn indicatief en NIET bindend. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

3. Bevestiging

Als u uw emailadres correct heeft ingevuld, ontvangt u na uw bestelling per omgaande een e-mail als bevestiging van uw bestelling. Hierin staat duidelijk aangegeven wat u besteld heeft en de verzendingskosten.
Al uw vragen via e-mail worden uiterlijk binnen de twee werkdagen beantwoord.
( Met uitzondering van verlofperiodes )

4. Levertermijn en voorraad

Leveringen in België
Alle betalingen gebeuren via het Mollie betaalsysteem waardoor u de keuze hebt tussen verschillende betaalmogelijkheden.  Uw bestelling wordt geleverd via de door u gekozen leveringsmethode. Mocht een product niet op voorraad zijn dan krijgt u van ons een E-mail met de levertijd.

Afwijkingen in kleur-, type-, tekst- en/of prijswijzigingen voorbehouden. De aangeboden goederen en/of diensten worden duidelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld ( indien mogelijk) en/of beschreven en zo volledig als de redelijkheid vereist en waarbij het commerciële oogmerk duidelijk moet blijken. 

5. Betaling & Verzendkosten

De verzendkosten zijn altijd ten uwen laste .
Betaling moet altijd vooraf gebeuren en op onze bankrekening staan voor we de goederen opsturen.
Belgisch rekeningnummer KBC: BE 05 7360 4763 7875
Het risico in geval van verlies of beschadiging van de verkochte goederen,tijdens het transport, is volledig ten laste van de koper.Ook wanneer de goederen niet aangenomen worden ,wanneer aangeboden door de verkoper.

6. Leveringen buiten België ( binnen de EU ! )

Leveringen naar bestemmingen buiten België ( binnen de EU ) geschieden alleen onder vooruitbetaling

IBAN : KBC: BE 05 7360 4763 7875
BIC : KREDBEBB

Als het bedrag op onze bankrekening staat, versturen wij via Bpost of DHL partner uw bestelde artikel(en).
In de regel zal binnen 3 à 4 werkdagen het bestelde product bij u worden aangeboden

7. Annuleren, Weigeren, Herroepingsrecht ( Retour )

Koopt u iets via internet, dan heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen .
In die tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden terugsturen. U dient dit aan ons te laten weten binnen de 14 dagen na ontvangst van uw pakket via email aan handmade@proximus.be. Bij annuleren of weigeren van je bestelling worden de verzendingskosten in rekening gebracht , het resterende bedrag wordt dan terug gestort . (voor tarieven zie Bpost-- nationaal of internationaal ) Ook dient u zelf de verzendkosten van de retourzending(aangetekend verzekerd) te betalen. De periode van 14 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde ontvangt. Voor artikelen waarvan de verzegeling is verbroken, geldt dit retourrecht niet. In uw pakket zit een retourformulier dat u dient te gebruiken om het artikel terug te sturen. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper. 

Door ons onjuist verzonden artikelen, incomplete zendingen en andere afwijkingen van uw opdracht dient u binnen 7 werkdagen na ontvangst per e-mail te melden. Geef duidelijk aan wat er mis is, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en zullen duidelijk aangeven hoe we dit zullen oplossen. Indien de oorzaak bij ons ligt, zullen wij de verzendkosten voor onze rekening nemen.
Wij zullen, behoudens wettelijke verplichtingen, géén artikelen terugnemen die gebruikt of gedragen zijn. Bewaar de originele verpakking van de artikelen, verwijder geen labels en zorg voor een goede verpakking bij een eventuele retourzending.Indien u in aanmerking komt voor terugbetaling, vindt dat uiterlijk binnen 14 dagen plaats indien de retourzending ondertussen door ons is ontvangen. 
Juwelier Handmade betaalt u uw eigen (retour) verzendingkosten enkel terug indien u niet het artikel ontving dat u bestelde of indien het artikel beschadigd bij u aankwam. Juwelier Handmade kan geretourneerde artikelen weigeren of niet terugbetalen wanneer de verpakking geopend werd of wanneer de producten door de klant beschadigd werden.


Een al verzonden bestelling annuleren.
U dient te wachten tot het artikel bij u aan komt en dan conform de geldende regels voor "retourzendingen" ons het artikel terug te sturen. Juwelier Handmade betaalt u dan zo snel mogelijk het oorspronkelijke factuurbedrag( vermindert met de kosten van betaling met credit card en de effectieve portkosten) terug.

8. 
Artikelen die op aanvraag van de klant moeten gegraveerd worden, ringen die ingekort moeten worden of armbanden en  die reeds ingekort of verlengd werden, worden niet geruild of terug genomen. Het herroepingsrecht geldt niet voor artikelen die volgens uw specifieke wensen zijn vervaardigd. 

9. Wettelijk

Alle producten die op www.webshop.handmadejuwelen.be worden aangeboden zijn legaal conform de Belgische wetgeving. Buitenlandse klanten dienen steeds de wetten in hun eigen land te consulteren indien zij twijfelen aan de legaliteit van hun aankoop in eigen land.
Juwelier Handmade kan in géén geval aansprakelijk gesteld worden indien de door ons aangeboden artikelen op een verkeerde of onverantwoorde manier gebruikt werden door de koper, evenmin bij materiële of lichamelijke schade aan derden veroorzaakt door verkeerd en/of onwettig gebruik van de artikelen op deze site.

Privacy (conform GDPR)

Wie zijn wij :  Juwelier Handmade
Adres : Kortrijkstraat 50, 8560 Wevelgem
Telefoon: 0474/82 79 71
E-mail: handmade@proximus.be
Onderneming: BTW BE 0526  725 044

Door de toegang tot en het gebruik van de website of webshop verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Intellectuele eigendomsrechten
De inhoud van de site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Juwelier Handmade of rechthoudende derden.

Beperking van aansprakelijkheid
De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd. 

Juwelier Handmade levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal Juwelier Handmade de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.
Juwelier Handmade kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.
Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Juwelier Handmade geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website. 
Juwelier Handmade kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan. 
Juwelier Handmade verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken.
Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Kortrijk bevoegd.

Privacybeleid

Juwelier Handmade verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij Hans Demeyere op handmade@proximus.be

Verwerkingsdoeleinden
Juwelier Handmade verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit, profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame) 

Rechtsgrond(en) van de verwerking 
Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. (a) toestemming, (b) noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst, (c) noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting, (f) noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen, van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.

Overmaken aan derden
Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere partijen zoals bv. Google voor Google Analytics. Juwelier Handmade garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens. 

Bewaarperiode
De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding). 

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens – Autoriteit Persoonsgegevens
De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (e) of (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.
Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap. 
Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:
-              zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of 
-              een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: handmade@proximus.be

Direct marketing
De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. 

Klacht
De klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

Het gebruik van “cookies”.

Tijdens een bezoek aan de site kunnen 'cookies' op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u een website raadpleegt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren. 

 ‘First party cookies’ zijn technische cookies die gebruikt worden door de bezochte site zelf en die tot doel hebben de site optimaal te laten functioneren. Voorbeeld: instellingen die de gebruiker bij de vorige bezoeken aan de site heeft gedaan, of nog : een vooraf ingevuld formulier met data dat de gebruiker tijdens vorige bezoeken heeft gedaan. 
‘Third Party cookies’ zijn cookies die niet afkomstig zijn van de website zelf, maar wel van derden, bijvoorbeeld een aanwezige marketing of advertentieplug-in. Bijvoorbeeld cookies van Facebook of Google Analytics. Voor dergelijke cookies moet de bezoeker van de site eerst toestemming geven – dit kan gebeuren via een balk onderaan of bovenaan de website, met verwijzing naar deze policy, die het verder surfen op de website echter niet verhindert.

U kan uw internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van uw harde schijf worden verwijderd.  Dit kan u doen via de instellingen van uw browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken. 

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Google analytics 

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.